The Restaurant

Come and enjoy the savours of the south of Drome at “Le Domaine des Oliviers”. Our restaurant has an elegant and comfortable dining room, which can seat up to 60 people.

  • Restaurant le Domaine des Oliviers
  • Mixed seafood salad
  • Restaurant Les Oliviers in Pierrelatte
  • Starter:  foie gras in a crunchiness flaky
  • Gastronomy and refinement
  • Seafood skewer and seasonal vegetables
  • Restaurant tables
  • Fresh Fish of the day from the market
  • Terrace of the restaurant overlooking the park and the swimming pool
  • Dos de cabillaud façon Piña Colada
  • Carré de veau en 2 cuissons
  • Délices de Pâtissier
  • Choux craquelin et son duo de crèmes chocolat et vanille
  • Duc chocolat noisette glacé au chocolat « DULCE » de chez Valrhôna
  • Moelleux aux noix, cœur coulant caramel, quenelle glacée au caramel beurre salé et crème à la pistache
  • La pomme en folie : Compote Granny, et billes de pomme au sirop ; tarte fine aux pommes ; sorbet à la pomme
  • Duo de canard au porto : Le magret rôti et croustillant côté peau et la cuisse confite en samossa, navets et carottes glacées
  • Nage de filets de rouget snackés côté peau servis sur un jus de bouillabaisse réduit, Pommes vapeur au Safran et fleur de bourrache
  • Rognons de veau dorés au beurre et leurs condiments, Lit de lentilles vertes du Puy à l’ancienne


Charts and Menus

Découvrez ici notre Ardoise du moment! Formule entrée, plat, dessert à partir de 37€ ou plats à la carte.



party menus



Company seminars or special occasions

For your family meals or business lunches, we offer a private dining room, which can seat up to 16 people. And for those who think big, “Le Domaine des Oliviers” has three dining rooms entirely dedicated to business seminars or family receptions.



Wine cellar, veranda…

“Le Domaine des Oliviers” has also a large, covered veranda, a bar and an excellent wine cellar where you can taste Grands Crus.